M

Träna med mig

Träna med Petra

Får du inte de resultat du önskar, trots att du lägger ner mycket tid på din löpning? Råkar du kanske också lätt ut för skador som sätter oönskade käppar i hjulet för dig?

Oavsett om du springer för att må bra eller satsar på att bli snabbare så gissar jag att du gärna vill kunna ägna dig åt din älskade sport utan frustrerande uppehåll.

Att förbättra din löpteknik är ett viktigt steg på vägen mot både snabbare och mindre skadedrabbad löpning. Ett träningspass med mig innehåller alltid en del med fokus på att utveckla din löpteknik samt tips som du sedan kan använda i dina egna pass.

Som personlig tränare och löpcoach är jag nyfiken och lyhörd och får dig att ge det där lilla extra. Jag skräddarsyr pass för såväl privatpersoner som företag, kontakta mig för mer information!

Nyhet! Träna online med Petra

En väldigt rolig nyhet är att jag nu också erbjuder träningsprogram och individuell coachning online för dig som vill bli en starkare och mindre skadedrabbad löpare. Utbudet fylls kontinuerligt på med nya program, så kika gärna in med jämna mellanrum. Varmt välkommen