M

VINN STORT UPPLADDNINGSPAKET FRÅN VITARGO

av | maj 14, 2017 | Samarbeten | 74 Kommentarer

Redan 2010 när jag laddade inför mitt livs första mara, Stockholm Marathon, använde jag produkter från Vitargo –  en patenterad kolhydrat som ger snabb energi och återhämtning. Nu har du chansen att vinna ett fullmatat produktpaket från detta svenska märke.
sponsorbalk vitargo
Mer om hur du kan bli en av tre lyckliga vinnare som får ett paket med produkter från Vitargo värt 1 000 kr hittar du längre ner i det här inlägget. Men först: en intervju med Tomas Gustavsson på Vitargo om just uppladdning, med massa bra saker att veta inför säsongens långlopp:
Vad är Vitargo för något?
– Vitargo är en patenterad kolhydrat framtagen för att möta elitidrottens krav, som är baserad på stärkelse (sockerfri). Liknar muskelglykogen i sin struktur..
Vilken typ av uppladdning rekommenderar du inför långlopp som halvmaraton och maraton?
– Maraton: ät normal kost som du är van vid sista veckan före loppet. Förstärk med 1 portion Electrolyte tre dagar före loppet, ytterligare en två dagar före. Dagen innan, ta 2 portioner Vitargo Electrolyte blandad i 6-7 dl vatten. Smådrick 1 på förmiddagen och 1 på eftermiddagen. Ät som vanligt men inte för stora portioner. Tränar man dessa dagar så bör man dag ett och två ta 2 portioner/dag. Halvmaraton: samma men skippa första dagens uppladdnin, dock om du tränat denna dag så ta en portion.
Om man ska springa kortare lopp som 5 km och 10 km, måste man dricka uppladdningsdrycker då? Och hur kan en uppladdning se ut då?
– Tycker inte att man behöver ladda för detta. God kost klarar detta lätt. Dock om det är riktigt varmt tävlingsdagen kan man smutta på en Vitargo Electrolyte fram till cirka 30 minuter före start.
Hur ska man äta och dricka på själva tävlingsdagen? Om vi t ex tar ett lopp som startar på morgonen vid 9.00 (som min mara i Prag) eller Stockholm Marathon som startar 12.00?
– Om man har tidigt start kan man äta ”frukosten” kvällen före. På tävlingsdagen tar man en energibar, eller en liten frukost (med lågt fiberinnehåll) 2-3 timmar före, smådrick på en portion Electrolyte fram till ca 30 minuter före start. Det som blir över kan man ta som återhämtning vid målgång. Startar man 12 på dagen, ät frukost (undvik fullkorn/fibrer) cirka kl 8:00. Två timmar efter frukost (cirka 10:.00), smådrick Electrolyte blandad i 6 dl vatten samtidigt som du småäter på en smörgås eller energibar fram till kl 11.00.
Hur ska man göra under själva loppet, rekommenderar du? Ha med sig gel/dryck? Vätskebälte? Taktik vid vätskekontrollerna?
– Vätska är alltid bättre än gel. Har du problem att bära vätskebälte, ta med ett par gel som du sätter i byxlinningen på ryggen. Tryck i dig en gel före vätskekontroll och skölj ner den med vatten eller spordryck direkt efter.
Till sist: ni har en produkt som heter Professional. Vem kan använda den och hur använder man den?
– Vitargo Professional är en ”trimmad” sportdryck spetsad med koffein och grenade aminosyror. Man blandar den som vanlig sportdryck. Endast att användas för endagarstävlingar typ halvmara, mara, Vätternrundan, Vasaloppet, multisport, Ironman etcetera. Det är en blandning som används av världseliten i många uthållighetssporter. OBS! Ladda inte med denna före loppet, då blir du garanterat sömnlös!
Men till tävlingen! Tre lyckliga vinnare får ett härligt produktpaket från Vitargo innehållande:
20 portioner Electrolyte
5 energikakor
6 geler
Flaska att blanda i
För att vara med och tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget motiverar varför just du ska vinna. Observera att kommentarerna modereras manuellt och det kan därför dröja något innan din kommentar syns. Tävlingen pågår till och med torsdagen den 18 maj 2017. Vinnarna meddelas här i en kommentar fredagen den 19 maj 2017. Stort lycka till!
(Foto bilden ovan: Petra Månström)

Taggar

74 Kommentarer

 1. Erika

  Har aldrig testat sportdrycker/gels men tränar nu inför mitt andra lidingölopp och blir sliten efter långpassen. Vore kul att testa om Vitargo gör skillnad!

  Svara
  • Jenny

   Hej Petra!
   Jag brukar oftast glömma bort det här med energidryck och när jag väl kommer att tänka på det är det dags för start…
   I augusti är det Ultravasan 90 km. Har sprungit förut och har en jättebra tid. Kommer bli tufft att persa men om jag vinner detta fantastiska energipaket från vitargo tror jag det finns en möjlighet! #topptio ??

   Svara
 2. Linda Hemphälä

  Så att jag kan rusa fram Sälen-Mora likriktning en Gesäll. Skulle det sitta fint med Vitargo gel.

  Svara
 3. Johanna

  Jag har rätt nyligen börjat springa långt, dvs från 1 mil och uppåt och vill gärna testa på en energipåfyllnad för att testa mina egna gränser!

  Svara
 4. Malin

  Alltid bra med energi innan, under och efter lopp eller träning. Jag tillhör den grupp motionärer som har svårt att få i mig rätt energi och därför kan detta paket hjälpa mig med att få i mig den energi som krävs för att fortsätta. Vitargo är ett ledande märke som har bra produkter med bra energi

  Svara
 5. Andreas Liljeqvist

  Vitargo är min favorit och det skulle passa perfekt till uppladdningen av Sthlm marathon. Speciellt nu när arrangören har ett annat märke som officiell leverantör.

  Svara
 6. Linda Assarsson

  6:e juli startar jag och sambon vår veckolånga Drömcykelresa i Frankrike ?
  10 mil om dagen i cykelsadeln och upp för berg som värsta Tour de France-cyklister är upplägget som gäller. Start i Geneve och målgång i Nice ?
  Vet nog inte helt vad jag gett mig in på ?
  Men med ett paket som detta i bagaget skulle jag känna mig extra förberedd för utmaningen ?

  Svara
 7. Kajsa

  Vore perfekt att ha med på något av årets lopp, Göteborgsvarvet, Tjejvättern, Lidingöloppet och fler lär det bli framöver. Energi behövs med andra ord. Tack för en bra podd och allt annat du inspirerar med!

  Svara
 8. Marianne Larsson

  Skulle sitta som en smäck denna veckan!
  Laddar för Gbg varvet nu!

  Svara
 9. Micke L

  Trött och slö,
  nån mil in loppen vill jag bara dö.
  Men Vitargo ger mig garanterat energi,
  så jag i framtiden sist slipper bli.

  Svara
 10. Anna

  Skulle vara perfekt att testa detta under mitt andra Stockholm marathon som jag ska springa i vår.

  Svara
 11. Anders Nyberg

  Ska köra ötillö i höst så jag gör nog slut på rubbet på ett bräde…

  Svara
 12. Niclas Röstén

  Kort och gott för att jag tar slut när jag springer längre lopp. Hur jag än laddar så känns det aldrig tillräckligt. Dags att testa något nytt.

  Svara
 13. Sofia

  Jag skulle vilja vinna detta paket åt min duktiga pojkvän som ska ta sig igenom bland annat en Vätternrunda och diverse andra långa lopp. Ett energipaket är precis vad han skulle behöva nu då det är lite svårt att få till all planering till och från lopp och hinna med träningspassen trots långa jobbdagar. Han lägger ner så mycket tid och energi på allt inför loppen så att slippa tänka på vad han ska gardera upp med inför loppen gällande energi hade betytt så mycket för honom!

  Svara
 14. Emelie

  För att jag i sommar har tagit mig an min tuffaste utmaning hittills, Ironman 70,3. Då hade vitargo verkligen hjälpt mig att nå mitt mål 🙂

  Svara
 15. Elin Hellgren

  Jag vill gärna vinna för att känna på produkter som kan hjälpa mig i cykelsammanhang, är MTB-cyklist så jag lever på bars och tillskott under längre tider hehe. Är glutenintolerent och läste snabbt att bar’sen är glutenfria samt att jag experimenterar med elektrolyttillförelse, så detta kit vore verkligen roligt och passande att prova för att hitta ett märke som kan passa mig bra i framtiden 🙂

  Svara
 16. Sandra Nyström

  Detta paket är precis vad jag behöver inför min kommande Vätternrunda. Jag kommer verkligen behöva all energi som bara finns för att orka med loppet. Börjar mer och mer inse hur lång distansen är… :/ Ser dock verkligen fram emot att genomföra det! Och börjar samtidigt klura ut vad nästa utmaning ska bli!

  Svara
 17. Malin

  När jag till varmare bredgrader drar, Vitargo kan vara extra bra att ha. En halvmara denna mor ska klara, mot Palma med fyllda energiförråd ska jag fara. 🙂 /Småbarnsmamma som ska springa sin första halvmara i oktober på Mallis

  Svara
 18. Linda

  Har tränat löpning i många år men aldrig varit särskilt intresserad av varken sportdrycker eller gel. Men nu minsann hade jag tänkt prova lite gel på Göteborgsvarvet och se om det gör någon skillnad de sista 5 kilometrarna då man är som tröttast. Hade ju varit kanon att vinna ett helt uppladningspaket.

  Svara
 19. Marcus Enetjärn

  Laddar mentalt inför Utö Swimrun nästa helg vilket blir mitt första ”långlopp”. Känner mej stark och laddad i skallen men behöver all hjälp jag kan få för att få mej och tävlingspartnern i mål på så bra tid som möjligt. Med tanke på den kalla våren är vattentemperaturen en smula frisk… detta gör tyvärr att energiåtgången kommer bli större än planerat därför fyller jag gärna på med Vitargo!

  Svara
 20. Alexandra Jonsson

  Hade varit helt fantastiskt att få vinna detta paket!?Ska springa min allra första Marathon nu i Stockholm, pirrigt värre! Har provat lite olika gel och produkter men inte riktigt fått till något bra upplägg och tänk med intaget och inte heller hittat den perfekta produkten..

  Svara
  • Petra Månström

   Hej Alexandra! Du är en av de lyckliga vinnarna av ett fint paket med produkter från Vitargo! Mejla adress dit vinsten ska skickas till petra.manstrom@gmail.com, ange även mobilnummer för sms-avisering. Stort grattis igen! //Petra

   Svara
 21. lisa

  i slutet av sommaren har jag tagit en plats till livets största marathonutmaning hittills, ett energipaket från Vitargo skulle ge mig massor av driv på alla pass med många mil och timmar i och med löpskor, cykelskor och på yogamatta:)D

  Svara
 22. Anna Edgren

  Hej!
  Har bara en månad kvar till Tromsö marathon. Självklart skulle jag vilja ha hjälp med lite uppladdning, starten är ju kl 20.30 på kvällen å vet inte riktigt hur jag skall lägga upp det med mat. Då kan det kanske vara bra med lite hjälp på traven. /Anna edgrbn

  Svara
 23. Sandra

  Så fort jag springer 10 km eller mer så blir jag alldeles saltig och sträv i ansiktet. Jag gissar på att jag blir uttorkad.
  Jag är glutenintolerant så allt passar ju tyvärr inte mig.
  Hoppas på att få prova dessa! ??

  Svara
 24. Gunnel Zachris-Nygård

  Hej! Det är precis detta uppladdningspaket som jag behöver inför Stockholms maraton! Å då behöver jag inte slösa energin på funderingar kring om jag ätit tillräckligt! Vitargo kommer att ge den extra gnistra som jag så väl behöver inför detta krafterna!

  Svara
 25. Fredrik Nygten

  Hej!
  Jag ska vinna uppladdningspaketet eftersom jag alltid kört vitargos uppladdning inför de 4 Vasaloppen jag åkt.
  När jag nu ska springa Stockholm Marathon för 1:a gången skulle jag verkligen behöva ett uppladdningspaket….

  Svara
 26. Therese Fredriksson

  Perfekt, nu har jag äntligen bra information på hur jag ska lägga upp uppladdningen inför vår/sommar och höstens lopp. Flera olika distanser skall bemästras ??‍♀️?.

  Svara
 27. Carina Yngström

  Ska springa GöteborgsVarvet på lördag..tjejmilen, Lidingöloppet, Norasjönrunt brukar tappa energi mot slutet av tävlingar, skulle vara intressant att prova ett helt Vitargo set med olika produkter.
  Mvh Carina / Storådalens SK

  Svara
 28. Kristi

  Har använt Vitargo tidigare och kommer att använda det i framtiden. Riktigt bra produkter. Vore toppen att vinna då jag behöver all hjälp jag kan få på Stockholm Marathon och Vätternrundan.

  Svara
 29. Helena

  Började min långloppskarriär 2010 i och med min första start i Vasaloppet. Efter det har det blivit både Vasalopp, Cykelvasan, Lidingöloppet och fler långlopp, och ALLTID är Vitargo med! Att dricka Vitargo dagarna före loppet har blivit min absolut viktigaste uppladdning! Jag känner hur kroppen laddar upp rent fysiskt av all energi, men även knoppen peppas av den nu välbekanta smaken av tävlingsnerver!
  I år gör jag marathonpremiär, och självklart kommer Vitargo finnas med! Inte utan min snuttefilt (dvs Vitargo)! 🙂

  Svara
 30. Amanda

  Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta paket då det skulle vara perfekt inför min första mara som jag ska springa i Juni! Det vill säga Stockholm marathon! Tror det skulle kunna bidra till rätt uppladdning och påfyllning!

  Svara
 31. Jenny Bjelksjö

  Jag ska springa min första mara nu i Stockholm och skulle verkligen behöva lite kunskaper om energiintaget på längre sträckor. Sist när jag kom hem efter första 3-milsrundan var kepsen alldeles vit av salt på skärmen och jag var rätt utslagen timmarna efter.
  Så detta paket skulle vara till stort användande?.

  Svara
  • Petra Månström

   Hej Jenny! Du är en av de lyckliga vinnarna av ett fint paket med produkter från Vitargo! Mejla adress dit vinsten ska skickas till petra.manstrom@gmail.com, ange även mobilnummer för sms-avisering. Stort grattis igen!

   Svara
 32. Anna C

  Jag vill ge paketet till min man som just nu tränar för att springa ett fjällmaraton i sommar. Hans mage strular ofta när han springer så han behöver verkligen något som är snällt för magen men som ger mycket (!) med energi. Det kommer han behöva!! 🙂

  Svara
 33. Sara San Pedro

  Jag tränar för att springa min första mara i Helsingborg i september. Det här paketet från Vitargo vore perfekt för att få till dem optimala uppladdningen.

  Svara
 34. Karolina T

  Har precis börjat springa/jogga/löpa. Sån lycka det är. ❤ Tar mig sakta men säkert längre och snabbare fram. Nu är det stugsäsong och jag har bara kullar omkring mig. Blir en utmaning att klara alla backar innan hösten kommer.
  Har aldrig provat någon av Vitargo’s produkter tidigare. Skulle det ge mig energin att klara mina utmaningar bättre,snabbare och snyggare? ?

  Svara
 35. Madeleine Ståhl

  Ärligt talat för att jag elitsatsar på cykling och behöver bra näring som är kostsamt när man inte jobbar heltid.

  Svara
 36. Caroline Carlander

  När jag springer långpass och lopp, särskilt på sommaren, så har jag en tendens av att göra slut på all energi i kroppen. Dessvärre medför det emellanåt gåshud och illamående. Jag äter redan mycket och varierad kost, men har fått höra från läkare att jag vid dessa rundor kan behöva tillföra extra salter, elektrolyter och kolhydrater. Därför tycker jag detta paket vore ytterst trevligt att vinna. Kanske kan det förändra min kropps reaktion på långlöpning. Jag älskar ju långlöpning och har som mål att snart komma under 3 h på marathondistansen.

  Svara
 37. Madelene

  Poddar,kläder,tips och idéer. Ja allt jag kan få testa/höra inom löpning ger mig ännu mer pepp på att fortsätta njuta och bli en bättre och härligare löpare! Så varför inte testa detta? Skulle bli SÅ glad!

  Svara
 38. Elin Ekenstierna

  Springer mitt livs första Göteborgsvarvet på lördag, nästa år blir det Stockholm Marathon, om 4 år satsar jag på att springa Great Wall Marathon i Kina. För att jag älskar att springa, och jag behöver ladda på ett bra sätt! Vitargo, som jag aldrig testat, kanske blir nyckeln till succé!

  Svara
 39. Simon Sollvén

  Perfekt för alla träningarunder som blir längre och längre och man måste ha med sig snabb energi påvägen för att inte tappa orken. Har provat många olika märken på energidrycker men aldrig vitargo. Så skulle var mycket roligt o prova dom på långpassen nui sommar. /Simon Sollvén

  Svara
 40. Adam Johansson

  Hej Petra.
  I september 2011 fick jag diagnosen diabetes typ 1. Jag var vid det tillfället 17 år och detta kom som en otrolig chock då jag kände mig helt frisk och orkat träna lagomt mycket.
  Efter jag fått diagnosen har jag börjat tävla i konditionsidrotter för att visa att man kan leva ett normalt liv även med diabetes.
  Nu vid 22 års ålder har jag genomfört fyra vasalopp, ett lidingölopp samt en hel drös med löptävlingar på distanser upp till 10 km. Med noga förberedelser och fokus är jag fast besluten om att jag kan klara av sånt som ni ”friska” också gör.
  Jag har laddat med Vitargo inför alla mina vasalopp och nu om en knapp månad står jag på startlinjen för att genomföra mitt första Stockholm Marathon. Som vanligt så kommer jag att ladda med Vitargo och skulle jag vinna av Er så skulle det betyda oerhört mycket för mig.
  Mvh
  Adam Johansson

  Svara
 41. Frida

  Hej! Är en tjej som precis har börjat träna som behöver lite mer energi på gymmet. Och vill inte lägga ner så mkt pengar på kosttillskott. Därför så vill jag verkligen vinna!?

  Svara
 42. Stina

  Jag är ute länge när jag ska springa marathon och nu tänkte jag för första gången våga mig på att springa ett lopp utomlands – löpning kombinerat med sightseeing! Men bränsle kommer att behövas för att orka igenom och sedan fortsätta att njuta av stämningen och atmosfären.

  Svara
 43. Anders Hygren

  Efter att ha brutit Stockholm Marathon förra året så är jag revanchsugen i år. Det skulle vara kanon att vinna lite extra energi till de 42 195 metrarna runt i huvudstaden.

  Svara
 44. Fredrik Zeitelberg

  Siktar mot att nå min drömgräns 02.48.47 på marathon. För att rimligen ha en chans krävs en god uppladdning. Har tidigare testat Vitargo och tycker det gör skillnad så därför vill jag köra på det igen!
  Drömgränsning kommer inte vara gratis att nå men det vore kul om uppladdningspaketet kunde vara det!

  Svara
 45. Tania Rosenstam

  Vill så gärna vinna detta paket, hade vart kul å pröva inför Göteborgsvarvet, men får hoppas att kunna öva att springa med produkterna för att bättra på tiden inför nästa halvmara istället.

  Svara
 46. Ullis

  Jag behöver ladda både för Ironman och ett marathon i sommar så den här vinsten vore grym!
  Ett marathon ska inte förringas ??

  Svara
 47. Jessica

  När man springer med fibromyalgi och reumatiska inflammationer och börjar komma upp lite i distans kan man behöva ge kroppen extra energi. Har med envishet kommit upp i halvmaradistans, men har inte riktigt hittat hem bland energier och drycker under långpassen.

  Svara
 48. Sofie

  Efter en vinter med skadad fot, separation, flytt och otroligt mycket jobb är jag glad att träningen inför Sthlm maraton lyft mig och gett mitt vardagsliv en mening. Detta kit vore perfekt till loppet som är min livs värsta mardröm och samtidigt min livs dröm!

  Svara
 49. Oscar Nilsson

  Under sommaren/hösten, då jag lägger grunden för vinterns prestationer i skidspåren, självklart med maratonpodden i öronen skulle Vitargo ge mig den extra energi jag behöver. Skulle bli såååå glad över att vinna och ännu mer pepp på att ta mig an all slit fram till skidsäsongen börjar.

  Svara
 50. Fia

  Jag är ingen löpare men jag försöker. Min stora inspiration är min fästman. Han har 10 Göteborgsvarv, 2 maraton, en svensk klassiker, 3 halva ironman, 1 hel Ironman och en cykelvasa i bagaget (med mer). Han jobbar långa timmar på sitt jobb men hinner ändå döma hockey på hög nivå. Han lägger upp all sin träning själv och jonglerar för att orka med vardagen. Nu har han siktet inställt på en axa fjällmara och att springa Vasaloppet under hösten. Jag skulle vilja vinna detta åt honom som en push i att aldrig ge upp (han är envis som 100 getter). Jag vill även tacka för grym inspiration genom din blogg och instagram! Tack för pepp och en tro till att allt går!

  Svara
 51. Johanna

  Skulle så gärna ge det till min älskade sambo som i september ska göra sin första Ironman! Just nu är han nere i en liten dipp och har svårt att få tiden att räcka till. Kanske detta kan peppa!

  Svara
 52. Tina

  Jag tränar för fullt för min första halvmaradistans och det skulle ju sitta som en smäck att få lite proffsprodukter att boosta sig med iför dagen D 🙂

  Svara
 53. Malin Storhagen

  Jag använder dessa produkter när jag kör landsvägscykling. Efter mitt senaste sjukhusbesök med bröstsmärtor gjorde att jag får börja om från början. Min energidepåer är super låga och en sån här vinst skulle vara super till upptakten och under Tjejvättern!

  Svara
 54. Mia lindqvist

  Bästa tävling och bästa pris!
  Tänk och vinna en stor energidepå till sommarens alla mål och utmaningar.
  Kanske inte springer lika mycket men för det spenderas det ett antal timmar på gymmet varje dag.
  Vissa kanske trappar ner till sommaren men det är då man tränar som bäst och mest, och vad vore inte bättre om man fick med sig Vitargo och få mer ut mer energi. Handstående är sommaren challenge och Vitargo får gärna följa med på färden mot dom nya målen!

  Svara
 55. Ann-Sofie

  Jag är novis på det här området och har hittills bara tagit det som serverats vid lopp. I juni springer jag min första mara och har förstått att det är bra med lite extra energi så denna vinst vore toppen!

  Svara
 56. Melisa

  Ska springa Göteborgsvarvet på lördag , vore toppen att vinna paketet och boosta orken att ta mig runt under 2 timmar ?☺️

  Svara
 57. Anna O

  Detta paket hade varit grymt att få prova. Jag har problem med yrsel och illamående under och efter långa pass/tävlingar. Nåt i uppladdningen som inte fungerar. Har tjejvättern som närmsta lopp. Lite orolig för att behöva bryta pga yrseln.

  Svara
 58. Annika

  Sent i livet har jag blivit en biten löpara. Jo, löpning har varit inslag som funnits på vägen, men inte så medvetet som nu.
  Det började som en utmaning, men har blivit en del av mitt liv och min vardag.
  För att öka orken och göra mig mer uthållig, så skulle det vara härligt om Vitargo kunde boosta mina löprundor och göra min vardag mer uthållig, men även en ny energi vid varje vackert välgenomfört lopp.

  Svara
 59. Karin

  Idag om två månader står jag supernervös i väntan på att starta mitt längsta lopp någonsin, Eiger Ultra 51km. Alperna kommer inte låta mig segla genom dagen så jag behöver verkligen all hjälp jag kan få, vore toppen om Enervit kunde vara en del av uppladdningen. Träningen antar jag att jag får stå för själv!

  Svara
  • Petra Månström

   Nu var det ju Vitargo och inte Enervit man kunde vinna 😉

   Svara
 60. Tina

  Detta hade vår familj gärna vunnit✊?
  Har två tonårs döttrar som ska köra Gotland Grand National ( en stor motorcrosstävling) i höst! Man kör i över två timmar o behöver bra o smidig energi före, under tiden o efteråt. Då hade Vitargo varit toppen! Vinner vi kittet nu så hinner vi ju prova det innan…hade ju varit super✌?

  Svara
 61. Anders

  Hej!
  Jag och min kompis Martin skall köra ÖtillÖ Utö Swimrun den 28 maj.
  När vi anmälde oss till loppet i höstas hade Martins bror precis drabbats av en allvarlig cancersjukdom! Tanken var då att vi skulle samla in pengar till Cancerfonden, dels för att få brodern motiverad och för en bra sak! I december dog tyvärr brodern till Martin, efter det bestämde sig Martin att han skulle öppna ett konto för att samla in pengar för att bekämpa Cancern och för att hedra hans broder! I skrivande stund har insamlingen nåt en bit över 50 000 kr, helt fantastiskt!
  Vi skulle bli jätteglada om vi kunde få lite hjälp med våran uppladdning inför tävlingen!

  Svara
 62. Dennis Weidfors

  Hej Petra jag vill vinna produkter ifrån Vitargo för att jag brukar använda dem inför och under mina ansålänge 3 genomförda Vasalopp. I Juli skall jag springa min första halvmara (Kalmar) tillsammans med min Syster Lina. Det är någon helt nytt för mig och jag har helt slut på uppladdning/ energitillskott hemma. Det skulle verkligen komma väll till pass när tidpunkten är mitt i sommaren. Mvh Dennis PS tack för all inspo som du delar med dig utav. Vill gärna ha fler inlägg om träningspass inför längre löpartävlingar osv.

  Svara
  • Petra Månström

   Hej Dennis! Du är en av de lyckliga vinnarna av ett fint paket med produkter från Vitargo! Mejla adress dit vinsten ska skickas till petra.manstrom@gmail.com, ange även mobilnummer för sms-avisering. Stort grattis igen!

   Svara
 63. Helena Fransson

  Att kombinera löpningen och att rodda två mer vilda än tama 1-åriga tvillingar kräver extra mycket energi. Vitargo skulle ge mig snabb och bra energipåfyllning.

  Svara
 64. Jennie

  Hej! Jag vill vinna detta kit åt min fantastiska man som får pusslet att gå ihop med nytt jobb, bebis på 7 mån och träning inför marathon! Just nu tränar han för Stockholm men ska även springa Chicago ihöst. Han använder alltid Vitargo inför och under lopp så jag vet att han skulle bli jätteglad för vinsten.

  Svara
 65. Caroline

  Som nybliven egenföretagare i en småstad vore detta toppen att få testa! Utbudet här är inte stort men träningslusten och motionsformerna är många! Det vore toppen att få testa för att dela erfarenheter till kunder och kanske kan det även leda till samarbete på nåt vis! Det skulle också höja min egen motivation till träning, något som känns viktig för att kunna inspirera andra! Just nu tränar jag inför mitt första swimrun ?
  Hälsar, Caroline

  Svara
 66. Linda camitz

  2017-06-11 står jag på start linjen för att genomföra mitt livs första halvvättern! Har bestämt mig för att klara loppet på 7 timmar och det tack vare ett jäkla Pannben och grym sportnäring. Håller tummarna!!
  Hälsningar linda

  Svara
 67. Annelie Bohman

  Jag har två utmaningar i sommar, Kalmar Swimrun och Kalmar Ironman. Det är två tävlingar som man håller på länge och behöver fylla kroppen med energi, både innan under och efter. Så ett paket i från Vitargo hade liksom varit så bra att få vinna!

  Svara
 68. Helena i Uppsala

  I sommar ska jag delta i arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Jättespännande! Men orkar jag? Jag väger för mycket, har svårt för värmen och är allmänt i dålig kondition. Hej träning och Vitargo!

  Svara
 69. Elin

  Jag är i full uppladdning inför Köpenhamn marathon på söndag och vitargo är självklart en del av den! Men efter Köpenhamn väntar nya utmaningar och mitt första ultralopp närmar sig, där om nått krävs det en grym uppladdning och vad passar inte bättre än detta? 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen