VINN ÅRSFÖRBRUKNING AV COLDZYME TILL HELA FAMILJEN

Petra MånströmFörkylning, Hälsa, SamarbetenKommentera

ColdZyme

Är du inte heller så sugen på att ligga däckad i förkylning? Nu kan bli en av tre lyckliga vinnare som vinner en årsförbrukning av ColdZyme för hela familjem!

Att få träningen sinkad av envisa förkylningar är ju en riktig humörsänkare. Men det finns knep att ta till för att göra det svårare för förkylningen att bryta ut. ColdZyme är en munspray som bildar en skyddande barriär på slemhinnan i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig.

Jag använder själv ColdZyme regelbundet och kan intyga att den fungerar – faktiskt den enda antiförkylningsprodukt jag har testat som verkligen håller vad den lovar! Visst, ibland bryter förkylningen ut ändå, men då upplever jag att den blir ”snällare” än om jag inte hade använt munsprayen. Och det bästa av allt: nu kan du bli en av tre lyckliga vinnare som får en årsförbrukning av ColdZyme för hela familjen! Så här tävlar du:

✔️Beskriv ditt bästa antiförkylningsknep i ett mejl som du skickar till info@petramanstrom.se, skriv ”ColdZyme” i ämnesraden. Ange adress dit ev vinst ska skickas, samt antal personer i hushållet som är över 4 år (ColdZyme kan användas av personer från 4 år).
✔️Tävlingen pågår till och med fredagen den 22 februari kl 23.59 och vinnarna meddelas via mejl lördagen den 23 februari!
✔️Stort lycka till! ❄️❄️❄️

Mer läsning: Några smarta tips till dig som vill undvika att bli förkyld

Foto bilderna ovan: Petra Månström & Jonas Hansen

UPPDATERING 24/2-2019:

Vinnarna är utsedda:

Per Hell, Norrköping

Daniel Andersson, Örebro

Jessica Lindecrantz, Sibbhult

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte