VÄLKOMMEN ATT GÅ MED I RÖHNISCH RUNNING CLUB!

Petra MånströmLöpning, Samarbeten, Sociala medier, Träningsfilosofi, Träningskläder, Träningsprogram5 Kommentarer

Röhnisch Running Club

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att vara ledare för Röhnisch Running Club nu under våren och hösten 2017. Här delar jag med mig av inspiration och konkreta tips för att du ska få bästa möjliga start på säsongen – oavsett nivå. Du hänger väl med? 😉

Röhnisch Running Club är tillgänglig för alla, var du än bor. Under fem veckor får du via e-post veckans övningar och lite inspiration. Jag förklarar övningarna med hjälp av text, bild och film. Allt för att göra innehållet lätt att följa även på distans.

Jag har anpassat övningarna för att passa alla som älskar löpning, oavsett vilken nivå du befinner dig på just nu.

Tidsperiod:
Start den 11 april
Avslut den 9 maj

Under perioden får du veckans övningar per e-post varje tisdag. Du får även unika erbjudanden från Röhnisch varje vecka, samt möjlighet att delta i tre löparevent där vi träffas och tränar tillsammans.

Hoppas du vill hänga med! Killar är också välkomna, då kanske eventuella systrar, väninnor eller fruar kan använda sig av Röhnisch erbjudanden 🙂 Signar upp dig gör du här. Varmt välkommen!

(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

0

5 Kommentarer är aktiverade “VÄLKOMMEN ATT GÅ MED I RÖHNISCH RUNNING CLUB!”

 1. Hej bästa Petra.Har gått med i Röhnisch running.Vill bara säga att du är em så underbar inspiritatör.Har sprungit i 7 år är 54 år så jag började sent.Men har haft en svacka under vintern.Men mycket tack vare dig är jag nu igång och det känns underbart!Jag har en fråga till dig kan du rekomendera några bra hörlurar som sitter bra inte för stora när man springer? Nu har jag Iphones orginal och dom har en förmåga att hela tiden åka ur .Ha en fortsatt bra semester.
  Kram

  Yvonne F

  0
 2. Vilket härligt uppdrag! Grattis och kör hårt! och grattis också till genomfört lopp på Aruba, mycket nu! kom precis hem från två veckor semester i Åre efter eventet på Fotografiska, så kul att ha dig på plats!

  Hade jag inte varit i Åre när ni sprang i city, hade jag såklart varit med! Nyfiken på hur du hade det på STHLMheartbeat, hur du upplevde träningspassen och om det föll dig i smaken! Kram!

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *