VÄLKOMMEN TILL ETT RIKTIGT GLASSIGT LÖPPASS!

Petra MånströmEvent, Livsnjuteri, Livsstil, Löpning4 Kommentarer

StikkiNikki

Gillar du glass..? Och gillar du att springa? Varmt välkommen till ett roligt löppass som passar alla löpare – och efteråt firar vi med en härlig after run i form av handgjord, ekologisk glass från StikkiNikki! Kan det bli bättre?

Min kära vän och löpcoach Charlotte Karlsson har länge pratat om att det vore kul att göra ett löparevent med en kul, oväntad twist. Pass med blodsmak i munnen som man kravlar sig ifrån halvdöd utan att ens få en medalj har ju många testat, men här kommer nu något helt annat!

Nu bjuder Charlotte, jag och glassentreprenören Nicole ”StikkiNikki” Pepper in dig till ett roligt och fartfyllt löppass som löpare oavsett nivå kan vara med på! Nicole är världens coolaste tjej från Texas som kallades för ”StikkiNikki” hela sin barndom för sina långa smala bens skull. Efter att ha flyttat från Texas redan i tonåren har hon rest världen runt och arbetet som kock, konditor och dessertkock. Och sedan några år tillbaka servar hon alltså stockholmarna med helt galet god glass som är ekologisk och handgjord. Jag är (surprise!!) stammis på StikkiNikki här i Hornsbergs strand på Kungsholmen nära där jag bor och har tappat räkningen på hur många olika StikkiNikki-glassorter jag har testat. Det finns också alltid flera veganska alternativ som jag verkligen kan rekommendera.

Nicole är lämpligt nog en passionerad löpare och när Charlotte och jag berättade om vår idé för henne nappade hon direkt, vilket vi är superglada för. Så nu är eventet alltså verklighet och vi håller tummarna för att just DU vill komma! Springer du maran här i Stockholm på lördag behöver du inte vara orolig, du kommer att kunna vara med även om du har trötta maraben 😉

MER INFO:

Var: StikkiNikki, Hornsbergs strand 35, Stockholm
När: Tisdagen den 5 juni kl 17.30-ca 19.00
Hur: Vi samlas utanför StikkiNikkis glassbar i Hornsberg och sedan joggar vi iväg tillsammans till Karlberg där vi kör passet. Vi joggar sedan tillbaka till StikkiNikki och avslutar med en härlig ”after run” i form av en underbart god glass. Livet på en pinne (eller snarare i en glasstrut), om du frågar oss!
Pris: 70 kronor för löppass och valfri glass på StikkiNikki. Observera att detta ”early bird”-pris endast gäller till och med fredagen den 1/6, så vänta inte för länge med att anmäla dig 😉
YES, TA MIG TILL ANMÄLAN NU!

Hoppas att vi ses! Varmt välkommen!

Charlotte, ”StikkiNikki” och Petra

(Foto bilderna ovan: Jonas Hansen)

0

4 Kommentarer är aktiverade “VÄLKOMMEN TILL ETT RIKTIGT GLASSIGT LÖPPASS!”

  1. Jag är osäker på om jag kan gå efter lördagens bravad. Mitt ben är åt helvete och jag knaprar piller och kommer så att göra på lördag också. Chansar och anmäler och hoppas på det bästa för jag vill inte missa ett kul pass. Än är inte den siste dåren född.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *