Välkommen på mingelkväll!

petramanstromGravid, Hälsa, SkönhetKommentera

weledamingel

Som fåfäng och dessutom gammal kemist intresserar jag mig en hel del för skönhetsprodukter. Nu när jag är gravid är jag förstås extra nyfiken på produkter som kan förebygga de bristningar som man kan få på framför allt mage, bröst, rumpa och lår.

Visst, bristningar är mestadels genetiskt betingat och man ska absolut vara stolt över sin kropp oavsett hur den ser ut. Men jag resonerar som så att kan jag göra något för att lindra eller förebygga så testar jag gärna.

Är du också nyfiken på att lära dig mer om de produkter som tagits fram särskilt för gravida och bebisar? Då har jag det stora nöjet att i samarbete med Weleda bjuda in dig till en kväll där du får fika, middag och en goodiebag till ett värde av 500 kronor samt två timmars utbildning, föredrag och tips. Du får även möjlighet att känna, lukta på och testa produkterna samt lite hemmaspatips. Du får naturligtvis bjuda med din eventuella partner, vänner, kollegor och andra intresserade.

När: Måndagen den 22 juni kl 17.30-20.00.
Var: Weledas kontor nära Mariatorget i centrala Stockholm.
Pris: 200 kr per person inklusive middag, fika samt goodiebag (värde 500 kr).
Anmälan: snarast men senast måndagen den 15 juni till petra@petramanstrom.se. Det går bra att anmäla flera personer, men ange då deras namn samt mejladress. Anmälan är bindande eftersom platserna är begränsade.

Är säker på att det kommer att bli en toppenkväll, så jag hoppas vi ses! Varmt välkommen!

Foto ovan: Ett urval av Weledas produkter för gravida och bebisar, just nu använder jag Stretch Mark Massage Oil tre gånger dagligen. Foto: Petra Månström.

logo_weleda

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *