resa1

Hur många gånger har man inte suttit där på stranden på semestern, blickat ut över havet och funderat på nästa steg i karriären?

Kanske är du sugen på en ny utmaning: starta eget, byta jobb, bransch eller något helt annat? Så har det i alla fall varit för mig och varje gång har jag önskat att det hade funnits någon på plats som kunde fånga upp mina idéer och omvandla dem till en konkret handlingsplan.

Åtta av tio jobb förmedlas via kontakter, visar undersökningar. Det är en mycket stor anledning att skaffa sig en vinnande nätprofil och lära sig hur man nätverkar professionellt.

Följer du den här bloggen gillar du med stor sannolikhet att springa. Kanske har du kollat in mina race reports från halvmaran på Seychellerna och nu senast Mauritius och blivit sugen på att också testa ett sådant där härligt lopp under vajande kokospalmer.

resa2

IMG_9124

När jag har läst era mejl och kommentarer i mina olika kanaler får jag en känsla av att många av er som läser är måna om såväl träning som karriär och personlig utveckling. Boosta sig själv på alla plan, alltså. Dessutom verkar ni vara förtjusta i att resa 🙂

Jag har länge drömt om att skräddarsy en egen resa där träningen är en komponent, men där det också ges tid att utveckla andra delar av sig själv. Har deltagit i många resor där det ofta enbart går ut på att träna, äta, sova och i princip bo i löpartightsen hela veckan. Det upplägget är det inget fel på alls, det passar många, men jag ville göra något nytt.

resa3

IMG_9437

Är därför stolt över att kunna presentera det jag och mina kollegor har jobbat stenhårt med under hela våren och sommaren: ReSTART 2017! Få en flygande nystart i din träning, din karriär och bli superstjärnan i DITT liv under ledning av en riktig drömtrio:

✔️Malin Ewerlöf, löpardrottningen som blev juniorvärldsmästare i terränglöpning redan som 17-åring. Hon har ett EM-silver och har deltagit i tv-serierna Mästarnas mästare och Superstars. Malin har en lång erfarenhet av att teknikträna motionärer, som vill springa snabbare, säkrare och utveckla sin mentala styrka.

✔️Jackie Kothbauer, som är en av landets främsta experter på det personliga varumärket. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och författare till tre böcker om konsten att skapa en drömkarriär. Jackie kommer att ge dig verktyg för att designa ditt liv, en personlig karriärplan som förverkligar din potential och en vinnande nätprofil.

✔️Undertecknad, löparhataren som började sin jobbresa i kemilabbet, sadlade om till journalist och av en slump fick en startplats i Stockholm Marathon 2010. Resten känner de flesta av er till… 😉 Idag driver hon eget som mediaentreprenör och tillsammans med Malin kommer Petra att erbjuda en rad olika träningspass samt individuell coachning.

IMG_9130 IMG_9133

Om du vill har du även chansen att springa maraton, halvmaraton, milen eller 5 km tillsammans med oss (halvmaran har ni läst om på den här bloggen tidigare i år!) och du får en riktigt välfylld goodiebag med dig hem!

Allt detta på…SEYCHELLERNA!!!

Är det EN resa du ska göra nästa år så är det den här, det vågar jag sticka ut hakan och säga. Resan anordnas i samarbete med Lime Travel, som är en premiumresebyrå specialiserad på unika reseupplägg. Här hittar du mer information samt länk till detaljprogram.

Varmt välkommen att följa med! Det här ska bli så oerhört roligt!

Share: