fitnessguru

Mina tre favoriter ur Fitnessgurus nya Organic Superfood-serie: mandelmjöl, hampaprotein med vanilj och sist men verkligen inte minst: chokladöverdragna gojibär! Totalt vinstvärde 477 kronor.

Nu är det äntligen tävlingsdags igen! Och den här gången har jag riktigt fina, ätbara vinster i potten. Det handlar nämligen om produkter ur kosttillskottsföretaget Fitnessgurus nya, ekologiska serie.

Jag har själv testat produkterna i serien och valt ut mina tre favoriter. Det är mandelmjölet, som du bland annat kan göra grymt goda bananpannkakor på. Kolla till exempel in det här receptet. Sedan har vi hampaproteinet med vanilj, som jag gärna gör ett gott mellanmål på genom att blanda en skopa pulver med en rejäl portion kvarg, tillsätter lite blåbär och kanske en näve hackade valnötter. Grymt gott! Sist men inte minst gojibär överdragna med rawfoodchoklad – galet goda! Här kan du läsa mer om produkterna. Som 2:a pris har jag ett fint paket bestående av tre ekologiska produkter: jordnötssmör, mandelsmör och kokosolja. Läs mer om dessa produkter här.

För att vara med och tävla om de här fina priserna vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

Till vilken familj hör arten goji (bocktörne på svenska)?

Ditt svar mejlar du tillsammans med ditt namn och din adress till info@petramanstrom.se. Skriv ”Fitnessguru” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med den 11 november kl 23.59. Lycka till!

Share: