SPECIALPRIS PÅ RÖHNISCH NYA LÖPARKOLLEKTION

Petra MånströmIntervallträning, Livsstil, Löpning, Samarbeten, Träning, TräningskläderKommentera

Röhnisch Running Club

Wow! Vilken morgon! Jag ledde ett löppass i samband med lanseringen av Runner’s Delight, Röhnisch nya kollektion med hög modegrad för kvinnor som inte är rädda för att sticka ut i spåret. Med min rabattkod kan du nu shoppa plaggen till specialpris!

I morse hade jag det ärofyllda uppdraget att få leda ett löppass när Röhnisch lanserade sin nya så kallade ”kapselkollektion” Runner’s Delight. Det är en kollektion som tillverkas i lite mindre upplaga jämfört med huvudkollektionerna och med lite djärvare grepp vad gäller designen. Den är inspirerad av klassiskt blåvitt porslinsmåleri och har fått en sportig touch genom att uppträda på rätt funktionsmaterial med reflextejp och andra tekniska detaljer.

Röhnisch Röhnisch Röhnisch Röhnisch Röhnisch

Vi körde också en riktig intervallklassiker, 15-15-intervaller, där man springer i 15 sekunder och vilar i 15 sekunder. Ett perfekt pass för grupper där deltagarna har olika kapacitet, när man vill formtoppa eller bara känner för att ”blåsa ur systemet”. Då intervallerna är så korta kan man springa i riktigt högt tempo och aktiverar då muskler som man normalt inte använder vid vanliga intervaller eller distanslöpning. Vill du testa själv – se till att vara ordentligt uppvärmd och kör gärna lite löpskolning och ruscher innan du kör igång själva passet.

Men åter till kollektionen: jag gillar den skarpt och uppskattar särskilt tights i en design som jag aldrig tror jag har sett tidigare. Superkul! Man känner sig riktigt snygg och dressad ute i spåret, något jag verkligen gillar. Jag har fått en exklusiv rabattkod (20 %) som du kan använda när du handlar ur kollektionen. Här kan du kolla in plaggen och klicka hem dem, rabattkoden du anger i samband med betalning är PMRUNSS17DELIGHT. Rabattkoden gäller fram till och med den 26 mars.

Happy shopping och hoppas du gillar plaggen lika mycket som jag!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *