SPECIALERBJUDANDE PÅ MIN ONLINEKURS OM LÖPNING!

Petra MånströmLöpning, TräningstipsKommentera

Löpningen är verkligen den bästa medicinen mot så mycket! Den senaste tiden har jag märkt extra mycket vilken lugnande och terapeutisk inverkan mina rundor har på mitt mående. Och det verkar många andra också ha märkt – för det kryllar av löpare på gatorna här i Stockholm just nu!

Vill du lära dig mer om löpning samt få en massa härlig pepp och inspiration till kommande rundor, oavsett vilken nivå du befinner dig på? Då vill jag tipsa om att du just nu får 20% rabatt på min onlinekurs Kickstarta din löpning. För ett smakprov, kolla in trailern nedan!

Rabattkoden är PETRA20 och den gäller endast  t o m söndagen den 12/4 så passa på! Läs mer och signa upp dig här.

Vi ses väl i kursen? 😉

Kickstarta din löpning med Petra Månström from Nordisk Drama & Dokumentär AB on Vimeo.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *