M

Nu är Röhnisch Running Club igång!

av | apr 11, 2017 | Samarbeten | 1 kommentar

Nu är löparsäsongen igång på allvar och vad passar då inte bättre än att vi drar igång Röhnisch Running Club? Alldeles nyss gick det första nyhetsbrevet för säsongen ut, fullmatat med värdefulla tips till dig som älskar löpning.

Nedan ser du videoklippet som är en liten del av innehållet i nyhetsbrevet som skickas ut varje vecka till dig som är medlem i Röhnisch Running Club. Om du signar upp dig till nyhetsbrevet får du dessutom fina erbjudanden i Röhnisch webbshop och inbjudningar till fysiska löparträffar, som till exempel den som jag håller i nu ikväll här i Stockholm. Otroligt roligt att intresset är så stort! Blev du nyfiken och vill inte missa framtida utskick så signar du upp dig i klubben här.
Varmt välkommen!

Taggar

1 kommentar

  1. Karoline Brodin

    Jag har gått med och fick nyhetsbrevet precis innan lunch. Perfekt då jag genomförde ett pass ute med just alla övningar. Kändes kanon! Önskar så att jag bodde i Stockholm så jag kunde vara med ikväll men hoppas på att det blir här i Skåne någon gång! Heja du och tack för att du finns och peppar och lär ut!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen