NU ÄR RÖHNISCH RUNNING CLUB IGÅNG!

Petra MånströmLöpning, Samarbeten, Sociala medier, Träning, Träningsfilosofi, Träningsprogram1 kommentar

Röhnisch Running Club

Nu är löparsäsongen igång på allvar och vad passar då inte bättre än att vi drar igång Röhnisch Running Club? Alldeles nyss gick det första nyhetsbrevet för säsongen ut, fullmatat med värdefulla tips till dig som älskar löpning.

Nedan ser du videoklippet som är en liten del av innehållet i nyhetsbrevet som skickas ut varje vecka till dig som är medlem i Röhnisch Running Club. Om du signar upp dig till nyhetsbrevet får du dessutom fina erbjudanden i Röhnisch webbshop och inbjudningar till fysiska löparträffar, som till exempel den som jag håller i nu ikväll här i Stockholm. Otroligt roligt att intresset är så stort! Blev du nyfiken och vill inte missa framtida utskick så signar du upp dig i klubben här.

Varmt välkommen!

0

En Kommentar på “NU ÄR RÖHNISCH RUNNING CLUB IGÅNG!”

  1. Jag har gått med och fick nyhetsbrevet precis innan lunch. Perfekt då jag genomförde ett pass ute med just alla övningar. Kändes kanon! Önskar så att jag bodde i Stockholm så jag kunde vara med ikväll men hoppas på att det blir här i Skåne någon gång! Heja du och tack för att du finns och peppar och lär ut!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte