M

KÖP MIN BOK MED HÄLSNING + LEOPARDSTÄMPEL!

av | jul 27, 2017 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Det är bara att springa är min första bok, en bucket list-dröm som gick i uppfyllelse. Om du är sugen på lite härlig löparinspiration i hängmattan nu i sommar så har du chansen nu.
I Det är bara att springa har jag hällt ner allt det jag själv hade velat hitta i en bok om löpning: intervjuer med inspirerande löparprofiler, löparhistorier som berör – och förstås konkreta träningstips. Medverkar i boken gör bland andra Anders Szalkai, Evy Palm, Kjell-Erik Ståhl och Anders Gärderud.
Om du vill köpa en bok så är priset inklusive personlig hälsning och unik leopardstämpel endast 200 kronor. Mejla mig på info@petramanstrom.se för mer info om hur du beställer en bok. Varmt välkommen med din beställning!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen