KÖP MIN BOK MED HÄLSNING + LEOPARDSTÄMPEL!

Petra MånströmBok, Det är bara att springa, Livsstil, Löpning, Träning, TräningsfilosofiKommentera

Det är bara att springa

Det är bara att springa är min första bok, en bucket list-dröm som gick i uppfyllelse. Om du är sugen på lite härlig löparinspiration i hängmattan nu i sommar så har du chansen nu.

I Det är bara att springa har jag hällt ner allt det jag själv hade velat hitta i en bok om löpning: intervjuer med inspirerande löparprofiler, löparhistorier som berör – och förstås konkreta träningstips. Medverkar i boken gör bland andra Anders Szalkai, Evy Palm, Kjell-Erik Ståhl och Anders Gärderud.

Om du vill köpa en bok så är priset inklusive personlig hälsning och unik leopardstämpel endast 200 kronor. Mejla mig på info@petramanstrom.se för mer info om hur du beställer en bok. Varmt välkommen med din beställning!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte