M

ANNONS: JAG TESTAR PRODUKTER FRÅN SKYLTMAX

av | feb 5, 2018 | Samarbeten | 0 Kommentarer

I slutet av förra året gjorde jag om min enskilda firma till ett AB. Och varför inte fira detta genom att fixa en sprillans ny dörrskylt med företagsnamnet?

För ett tag sedan blev jag kontaktad av företaget Skyltmax, som erbjuder skräddarsydda skyltar av alla möjliga sorter. Några exempel är caféskyltar, barnvagnsskyltar, namnskyltar, husnummersskyltar, ”Akta barn kör sakta”-skyltar och ”Barn i bilen”-skyltar. Här hittar du fler exempel på skyltar.
Inom ramarna för samarbetet skulle jag beställa hem skyltar som jag var i behov av och skriva om dem. Jag bestämde mig snabbt för dels en dörrskylt till kontoret där mitt nya AB, Madir Media AB, huserar och dels en dekal som föreställer omslaget för min podd Maratonpodden.
Skyltmax
Jag är jättenöjd med kvalitén på både dörrskylt och dekal, leveransen var snabb och jag kan varmt rekommendera Skyltmax till dig som är ute efter en unik skylt som du skapar helt efter eget tycke på deras hemsida. Det är inte omöjligt att det blir fler skyltköp där i framtiden.
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen