ANNONS: JAG TESTAR PRODUKTER FRÅN SKYLTMAX

Petra MånströmSamarbetenKommentera

I slutet av förra året gjorde jag om min enskilda firma till ett AB. Och varför inte fira detta genom att fixa en sprillans ny dörrskylt med företagsnamnet?

För ett tag sedan blev jag kontaktad av företaget Skyltmax, som erbjuder skräddarsydda skyltar av alla möjliga sorter. Några exempel är caféskyltar, barnvagnsskyltar, namnskyltar, husnummersskyltar, ”Akta barn kör sakta”-skyltar och ”Barn i bilen”-skyltar. Här hittar du fler exempel på skyltar.

Inom ramarna för samarbetet skulle jag beställa hem skyltar som jag var i behov av och skriva om dem. Jag bestämde mig snabbt för dels en dörrskylt till kontoret där mitt nya AB, Madir Media AB, huserar och dels en dekal som föreställer omslaget för min podd Maratonpodden.

Skyltmax

Jag är jättenöjd med kvalitén på både dörrskylt och dekal, leveransen var snabb och jag kan varmt rekommendera Skyltmax till dig som är ute efter en unik skylt som du skapar helt efter eget tycke på deras hemsida. Det är inte omöjligt att det blir fler skyltköp där i framtiden.

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *