Synoptik

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om ett kontaktlinsprenumeration som jag skulle testa. Nu har det gått en tid sedan dess och jag tänkte berätta om hur det har gått.

Samarbetet med Synoptik gick ut på att jag först skulle göra en synundersökning i deras butik i Sturegallerian här i Stockholm för att hitta rätt linser för just mina ögon och min livsstil. Jag fastnade för linsmodellen iWear Oxygen, en dygnet runt-lins som du sover med och byter ut varje månad. Anledningen var att jag ju har en aktiv livsstil och vill slippa hålla på och fippla med linser och linsvätska varje morgon och kväll. Med de här linserna märker jag knappt att jag har linser och det är ju den känslan åtminstone jag vill åt.

När linserna väl var utprovade skulle jag få prova Synoptiks linsprenumeration Linser All-Inclusive™. Det innebär att jag kommer att få linserna automatiskt direkt hem i brevlådan i god tid innan jag annars skulle behövt beställa fler. Det här är det som ingår, oavsett hur mycket eller lite du betalar för dina linser:

Linserna fraktfritt hem i brevlådan (värde 200 kr/år)
Kommande årskontroll (värde 498 kr/år)
Extra linskontroller vid behov (värde 498 kr/st)
Kostnadsfria reservlinser (värde 100 kr/gång)
Möjlighet att pausa prenumerationen och göra ändringar under bindningstiden, t ex ändra linstyp eller antal dagar per vecka
25 % rabatt på glasögon och 25 % rabatt på solglasögon

Jag tycker att prenumerationen har fungerat toppenbra. Som egenföretagare med fullspäckad kalender uppskattar jag att slippa tänka på att köpa nya linser, passar mig perfekt att de bara dimper ner i brevlådan. Kan varmt rekommendera det här upplägget och gillar dessutom att årskontroller hos optiker (samt extra kontroller vid behov) ingår. Tidigare köpte jag mina linser på nätet utan att konsultera optiker och bara utgick från att min syn inte hade förändrats på typ tio år (då jag senast besökte optikern)…hmm… Som sagt – bra och praktiskt upplägg det här!

Till sist har jag ett toppenbra erbjudande till dig!

Du som läser det här får 25 % rabatt på linser all inclusive abonnemanget i 6 månader, om du visar upp det här blogginlägget i butik, rabattkoden är ”BLOGGSAMARBETE”. Rabattkoden gäller året ut, alltså till och med 31/12-2017. Testa, du kommer inte att ångra dig!

Här hittar du mer information om erbjudandet och kan dessutom boka tid för synundersökning. Jag lovar att uppdatera er hur det går för mig och mina nya linser. 

(PS: På bilden högst upp bär jag de superfina Burberry-solglasögonen från Synoptik, du får 25 % rabatt på solglasögon om du tecknar abonnemanget! DS.)

Share: