JAG FÖRELÄSER I VARBERG DEN 9 MARS!

Petra MånströmFöreläsning, Löpning, Motion, Motionslopp, Träning5 Kommentarer

Löparkväll Varberg

Vad gör du på kvällen den 9 mars? Har du vägarna förbi Varberg är du varmt välkommen att lyssna på min föreläsning som äger rum klockan 19-21 på Bildepån!

De är med och sponsorar Varbergsloppet, ett löparlopp som hålls i juli i Varberg, och med den här föreläsningskvällen vill man kicka igång säsongen och ge inspiration till löpare.

Det är fritt inträde, men du måste anmäla dig här. Hoppas vi ses!

0

5 Kommentarer är aktiverade “JAG FÖRELÄSER I VARBERG DEN 9 MARS!”

 1. Hej Petra!
  Vad kul att du kommer till Varberg! Det vill jag ju inte missa!
  Jag måste erkänna att jag slutade följa dig när du blev mamma och det blev lite för mycket barn- och mammasnack i bloggen och annan social media för min smak. Det beror på att jag är totalt ointresserad av barn, graviditet och att vara förälder och jag tycker helt enkelt att småbarnsföräldrar överlag är rätt tråkiga (no offense:) ). Däremot är jag grymt imponerad av alla människor som orkar vara föräldrar och väljer att genomgå graviditet och förlossning med allt vad det innebär!
  Nu såg jag ju att du kommer till Varberg (som är min hemstad) och blev ju tvungen att kolla vad du (som var/är en av mina största inspiratörer till träning och framför allt löpning) gör nu för tiden. Till min stora glädje tyckte jag att är mer träning och mindre barn nu, så därför är jag tillbaka som följare och läsare av bloggen:).
  Det ska bli så kul att se och höra dig den 9 mars!
  //Leonie

  0
 2. Åh så roligt!!! Hade jättegärna kommit, otur att jag inte är hemma förrän den 24 mars…. 🙁 Hoppas du får en trevlig vistelse i Varberg! Missa inte att springa utmed strandpromenaden förbi Fästningen och Apelviken (uttalas Appelviken 😉 ), tips tips tips!!!

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte