INSTAGRAM LIVE OM LÖPNING OCH KLIMAKTERIET MED MONIKA BJÖRN NU PÅ ONSDAG!

Petra MånströmFolkhälsa, Hälsa, Instagram live, Livsstil, LöpningKommentera

Är du löpare och vill veta mer om hur man tränar bäst när man är i klimakteriet? Eller har du kanske någon i din närhet som skulle behöva veta mer om det här? Då är ett hett tips att kolla in min Instagram Live-sändning med Monika Björn nu på onsdag den 3/6 kl 19.00!

Jag får ofta frågor från er läsare om just löpning och klimakteriet, så det är tydligt att det här är ett ämne som engagerar. Med all rätt, för jag tror att de flesta av oss märker att det inte går att träna på exakt samma sätt år ut och år in. Det gäller att hela tiden anpassa upplägget efter vilken fas i livet man befinner sig i. Och nu på onsdag kommer vi alltså att djupdyka i just hur man kan tänka om löpträning före, under och efter klimakteriet. Till min hjälp har jag fantastiska Monika Björn, som är PT, yogalärare och entreprenör inom träning och utbildning – dessutom är hon löpare och kallar sig ”klimakterieaktivist”.

För några år sedan fick hon en rad mindre trevliga kroppsliga besvär samtidigt som träningen gick segt. Till en början förstod hon inte Monika att hon hamnat i klimakteriet. Hon upptäckte också att den information som fanns var bristfällig och därför bestämde hon sig för att själv ta reda på hur hon kunde må bättre. Hennes arbete resulterade i boken ”Stark genom klimakteriet”.

För att IG live-sändningen ska bli så bra som möjligt vill vi förstås veta vad ni som kommer att titta vill att vi pratar om. Så varmt välkommen att mejla dina frågor hit. Du kollar in sändningen här. Hoppas vi ses på onsdag 3/6 kl 19.00!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *