Idag har kroppen varit snäll mot mig

petramanstromAlternativ träning, Gravid, GravidträningKommentera

dag1-3

Ska erkänna att jag har varit lite stressad över att åka iväg på en lite mer strapatsrik resa med alla dessa hormoner som spelar frispel i kroppen. Dagsformen är ju oerhört varierande just nu. Har varit orolig över att kaskadkräkas eller bara må allmänt illa. Men än så länge är jag positivt överraskad, fast det vågar jag knappt skriva för då sitter man väl där och mår illa igen.

Idag har jag bland annat fått testa core (fascinerande hur urjobbigt det kan vara att knappt röra sig ur fläcken!) och SUP-yoga. Är ju som sagt inget balansfenomen, men gör så gott jag kan. Himla kul är det! Håller tummarna för att kroppen ska fortsätta vara snäll mot mig…

Foto: Jonas Hansen.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *