HURRA! DET BLIR EN RESA TILL PRAG HALVMARATON 2020!

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Löpning, Motionslopp, Resor, SamarbetenKommentera

Prag Halvmaraton med Resia, Malin Ewerlöf & Petra Månström

Det känns superkul att nu äntligen kunna berätta att Malin Ewerlöf och jag kommer att upprepa vår succéresa till Prag och halvmaran där tillsammans med Resia även nästa år! Du hänger väl med..? 😉

Att kombinera en resa med att springa ett lopp är enligt mig det utan tvekan mest optimala semesterupplägget. Få av er har väl kunnat undgå att en av mina absoluta favoritstäder i hela världen är Prag och möjligheterna till en magisk after run efter ett lopp är galet bra där.

Just därför känns det så otroligt roligt att nu äntligen få avslöja nyheten att min kära poddkollega och vän Malin Ewerlöf och jag teamar upp med Resia och kör en resa till Prag och halvmaran där för tredje året i rad! Några av sakerna som vi har jobbat extra hårt med under de två resor vi hittills har gjort är att ALLA i gruppen ska känna sig som en del av gänget, oavsett om de reser på egen hand eller med någon annan.

Prag Halvmaraton med Resia, Malin Ewerlöf & Petra Månström

Och visst är det roligt att prestera och kanske sätta nytt personbästa, men på våra resor fokuserar vi framför allt på löparglädje, känslan som löpningen ger och våra upplevelser. Alla ska helt enkelt känna sig inkluderade oavsett hur snabb man är och den fina feedback vi har fått från tidigare deltagare visar också på att vi har lyckats med detta.

Datumen som gäller för 2020 års resa är 26-29 mars och här hittar du mer information om resan samt anmälan. Hoppas innerligt att vi ses, för de här resorna brukar bli minnen för livet! Och är du sugen på att haka, vänta inte för länge för det brukar bokas på i en rasande fart! 😉

Prag Halvmaraton med Resia, Malin Ewerlöf & Petra Månström

Prag Halvmaraton med Resia, Malin Ewerlöf & Petra MånströmFoto bilderna i detta inlägg: Jonas Hansen

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte