Petra Månström

Nu är det dags att på allvar ta den här bloggen till nästa nivå! Och jag behöver DIN hjälp. Bland er som kommer med tips tävlar jag ut 2 signerade exemplar av min senaste bok, Smartare löpning!

Jag började min sociala medier-karriär med att blogga och drev Maratonbloggen på SvD.se i många år innan jag kände att jag saknade inspiration och motivation till just bloggandet. Lägligt nog dök Instagram upp ungefär då och under några år uppdaterade jag inte bloggen lika frekvent, istället instagrammade jag mest.

Men på senare tid har jag börjat tröttna på Instagram. Det är roligare när ens kreativitet inte begränsas av en algoritm som man måste förhålla sig till och därför har mitt bloggande fått en nytändning. Det känns jättekul! Men frågan är vad jag ska skriva om? Ibland bara flödar huvudet över av idéer, för att det en annan dag helt saknas inspiration.

Jag skulle gärna vilja uppdatera bloggen oftare, men känner att jag behöver lite hjälp för att det ska bli riktigt bra. Dessutom vill jag ju att bloggen ska vara en tvåvägskommunikation där jag som skriver och du som läser har kontakt och bollar tankar och synsätt. Så: nu bjuder jag in dig som läser till att i en kommentar till detta inlägg komma med dina spontana förslag på vad du vill se mer av här på bloggen.

Bland er som kommer med förslag tävlar jag ut två signerade exemplar av min senaste bok, Smartare löpning och det går bra att delta fram till och med torsdagen den 31/1 2019. Ser fram emot dina tankar!

Share: