HJÄLP MIG GÖRA BLOGGEN BÄTTRE – VINN SIGNERAD BOK!

Petra MånströmBlogg, Bloggtävling, Bok, Smartare löpning, Sociala medier26 Kommentarer

Petra Månström

Nu är det dags att på allvar ta den här bloggen till nästa nivå! Och jag behöver DIN hjälp. Bland er som kommer med tips tävlar jag ut 2 signerade exemplar av min senaste bok, Smartare löpning!

Jag började min sociala medier-karriär med att blogga och drev Maratonbloggen på SvD.se i många år innan jag kände att jag saknade inspiration och motivation till just bloggandet. Lägligt nog dök Instagram upp ungefär då och under några år uppdaterade jag inte bloggen lika frekvent, istället instagrammade jag mest.

Men på senare tid har jag börjat tröttna på Instagram. Det är roligare när ens kreativitet inte begränsas av en algoritm som man måste förhålla sig till och därför har mitt bloggande fått en nytändning. Det känns jättekul! Men frågan är vad jag ska skriva om? Ibland bara flödar huvudet över av idéer, för att det en annan dag helt saknas inspiration.

Jag skulle gärna vilja uppdatera bloggen oftare, men känner att jag behöver lite hjälp för att det ska bli riktigt bra. Dessutom vill jag ju att bloggen ska vara en tvåvägskommunikation där jag som skriver och du som läser har kontakt och bollar tankar och synsätt. Så: nu bjuder jag in dig som läser till att i en kommentar till detta inlägg komma med dina spontana förslag på vad du vill se mer av här på bloggen.

Bland er som kommer med förslag tävlar jag ut två signerade exemplar av min senaste bok, Smartare löpning och det går bra att delta fram till och med torsdagen den 31/1 2019. Ser fram emot dina tankar!

0

26 Kommentarer är aktiverade “HJÄLP MIG GÖRA BLOGGEN BÄTTRE – VINN SIGNERAD BOK!”

 1. Hej.
  Läser dina inlägg av just den anledningen jag vill tipsa för en ”bättre” blogg.
  När du delar med dig av ditt liv om hur svårt att få ihop träningen, om att livet allmänt är skit. Detta gör att lilla jag inte känner mig som en galning ibland och att det faktiskt finns fler som har råkat ut för samma som jag.
  Samtidigt som tips på träningar är kanon när jag har lite ”tröttnat” på samma samma hela tiden.

  Så egentligen. Mer av livet

  0
 2. Jag läser gärna om träningstips, tips på bra löpskolövningar, träningspass mm.
  Tycker också om att läsa om olika lopp. Satsar själv på att springa Prag Marathon i Maj och här därför varit inne och lusläst dinna blogginlägg om just det loppet. 🙂
  Tycker även om att läsa om nya skor, kläder, produkter på marknaden som passar oss löp- och träningsnördar.
  Men viktigast av allt på din blogg och Instagram är att du är personlig och dig själv! Fortsätt med det! 🙂
  Kram

  0
 3. Använd bloggen som dagbok emellanåt. Skriv hur dagen har varit, vad som gick bra och vad som gick mindre bra, hur du förväntar dig att nästa dag blir och om den inte blir som väntat- vad kan hända då? Du behöver inte ha nåt strukturerat ämne om du inte känner för det, men om du vill ha det emellanåt är det bara att låta tankarna flöda under dagen och sen komma på: ”Det där kan jag blogga om.” Vad det blir till middag, om du hittar ny inspiration på löprundan på nåt vis, om en planerad eller oplanerad resa eller poddar du själv lyssnar på.

  0
 4. Fortsätt att vara så ärlig för mig är du äkta och anledningen till att jag följer dig och faktiskt vågar säga hej på Ica.

  Vill gärna ha mer av träningsupplägg både löpning och styrka. Hur lägger man upp ett bra backpass om man tex bor på Kungsholmen?
  Kul om du kunde filma lite löpskolning.

  0
 5. Jag gillar att läsa om dina löparresor, passerade Tyskland i somras och vi valde att hoppa över Fussen, dagen efter ser jag att du sprungit ett lopp där! Det hade varit superkul med recensioner om resmålet, vart man bor och vart du åt den fantastiska maten och lite allämnt kring loppet, folkmängd etc. för man blir ju inspirerad till att springa loppen när du lägger upp fina bilder.
  Träningstips, kläder och accosearer och motivationstips gillas (och när du skriver om att det inte är topp hela tiden för då känner man igen sig och känner att man fortfarande ’hör hemma’ bland löpare (trots att jag genomfört ultramaror) ) .
  Men är det en löparblogg så ska väl slla ämnen vara kopplade till det på något sätt 🙂

  0
 6. ”Privata” och spontana Petra vill jag ska komma fram mer. Rapport från verkliga livet!

  En annan sak jag gillar är Veckans lista med olika punkter som sammanfattas en gång i veckan. Och veckolistan vad händer i veckan som kommer mån, tis, ons etc.

  Kram ❤️

  0
 7. Jag älskar att få matinspiration så skulle gärna vilja läsa lite mer om vad du äter, även mer konkreta tips på träningspass samt lite om hur din vardag ser ut! Skulle bli så glad också om jag skulle vinna din bok, har tänkt beställa den men fått vänta nu efter att plånboken blivit mindre lite efter jul och januari. Tack för bra inspiration!

  0
 8. Vill att du behåller dit egna ”jag” i bloggen och skriver vad du tror på. Vänd inte bloggen till något du inte står för. Gör inte bloggen till ett ställe där det läggs ut youtube videos hur man skulle kunna träna. Håller med Hannes lite. Skriv vad du känner för.
  Känner du för att tipsa om någon form av säsongs träning, tävling eller gadjets gör det, men i fortsatt Petra anda, inte som en robot för att vissa vill se mer av ett visst content
  Ha en fin dag

  0
 9. Jag hittade dig av en slump för några år sedan då mitt liv till största delen kretsade kring träning, vägning av mat och schema för att få till lång löppass. Och jag minns att jag då fick massa tips (bl a strumporna 😉 fniss) men sen kom livet emellan, jag hamnade i rejäl svacka och fick order om att ta det lugnt, på riktigt. Så all träningshets och tidiga morgnar på gymmet blev ett minne blott. Men fortsatte ändå ”följa” dig och ju mer ”öppen” du blev genom att visa hur ditt liv ser ut bakom medaljer & långa soliga lopp så bara gillar jag dig än mer. Ska säga att det finns så många inlägg som du gjort som varit mer värt en 100 terapitimmar. Och ännu mer, när vi tyvärr drabbades av samma tråkigheter i somras när våra älskade pappor tyvärr lämnade oss. Ditt inlägg från i höstas om sorg berörde mig något så ofantligt och det var precis som jag själv skrivit.
  Så summasummarum: var ärlig, rak & ”naken” (du fattar 😉 ) du är en fantastisk inspirationskälla och då befinner jag mig låååångt ifrån maratonlopp och gymsvett för tillfället. Du inspirerar & peppar mig ändå, i min vardag. Så mer vardag! Mer djupa tankar! Mer blogg!

  Är så trött på yta & det falska spelet om likes och skimrande framtida. Det finns så mkt mer! Och det är så härligt när ni influecensers vågar ta klivet och faktiskt visa den sidan och det har du gjort!

  Heja dig! Stor kram & håller tummarna för många år till plus bok 😉

  0
 10. Jag skulle gärna läsa om träning utanför asfalten. Trailrun, MTB, långvandring osv. Hur styrketränar man för att få fötter och ben att hålla för löpning i skog och mark.
  Tack för en fantastisk blogg!

  0
 11. Jag skulle vilja läsa mer om vardagliga saker, så man inte glömmer att du är en vanlig människa du med 🙂
  Så när det kommer till träning så skulle jag vilja läsa mer om löpning för nybörjare och liknande. Allt du skriver om dina lopp du springer är väldigt inspirerande.
  Tack för en väldigt inspirerande blogg 🙂

  0
 12. Hejsan Petra.
  Jag gillar när du blandar träning med verkliga livet.
  Det skulle vara roligt om du testade på lite tokiga grejer och olika trender och berätta vad du tycker om dem. Syna dem i sömmarna och berätta så där härligt, roligt och ingående som du brukar göra.

  Det skulle även vara roligt om du skriver inlägg där vi läsare kan vara mer interaktiva. Om du exempelvis utmanar oss med frågor och påståenden.

  Tack för en bra blogg.

  Mvh Malin

  0
 13. Jag tycker att det är så fint att du känns så ” mänsklig ”, just det att du skriver om både det lätta och det svårare i livet på ett så ärligt sätt tycker jag om, så fortsätt gärna med det. Sedan så är det roligt att läsa om din träning, så gärna mer om träning, träningsupplägg och mål. Tack för en bra blogg!

  0
 14. Älskar din blogg . Allt om löpning det var det vanliga livet . Även gott om lite mat tips i bland .
  Kanske skulle skriva lite om högkänslig het .

  Mvh Eva

  0
 15. hur man kan lägga upp träning i hemmet och komma i form utan att vare sig ta sig till gymmet eller investera i dyra träningskläder skulle vara intressant då det är många som inte har tid att gå till gymmet eller har inte råd osv. 🙂

  0
 16. Skulle behöv tips på träningstips när motivationen/orken/lusten inte finns där. Hur får man in träningen som en naturlig del i livet igen? Jag skulle verkligen behöva få hjälp med detta!

  0
 17. Hmm… jag tycker alltid det är kul med tester av tex skor och kläder så man vet vad man ska välja i denna djungel! Även tips på passande mat före och efter träning uppskattas.

  0
 18. Jag tycker du ska fortsätta vara personlig och skriva om livet i med-och motgång. Med egen blogg sedan många år tycker jag numera att det är svårt att hålla en hög kvalité om jag ställer krav på mig själv att blogga med en viss frekvens, hellre då genomarbetade inlägg om något speciellt ämne även om inläggen då kommer mera sällan. Du har verkat i träningsbranschen så länge och sett olika trender komma och gå, varför inte skriva om det och kanske våga sia om framtiden och hur träning kommer se ut då, bevaka löpskobranschen och nyheter som kommer, vilka märken leder innovation och varför. Skriv om motivation som kommer och går i längre perioder och hur du hanterar det, hår målsättningar kan se olika ut men leda till kontinuerlig träning ändå.

  0
 19. Jag gillar när du skriver öppet om att allt inte är en dans på rosor, det ger en känsla av att det är äkta! Sen gillar jag att få tips på träningspass/övningar man kan köra när ens egen fantasi tryter. Sen älskar jag när det pratas mål och målsättning för alla har vi något form av mål vi vill nå 🙂

  0
 20. Hej!
  Jag skulle vilja läsa om vardagslöpare, ingen känd profil, utan en ”vanlig” person.
  En intervju i månaden kanske om hur man får ihop vardag och träning.
  Annars tycker jag din blogg är toppenbra!

  0
 21. Hej Petra, Tack för all fin inspiration du ger! Jag gillar löpning men har hälsporre sedan april som jag inte blir av med så jag skulle gärna se mer inlägg om skador o bra övningar, både vid skador men också innan för att förebygga! Skulle bli superglad om jag fick din bok!
  Kram Kristina

  0
 22. Jag älskar att läsa inlägg som är lite löparnördiga! Inte om pulszoner och kilometertider, utan tex bästa återhämtningen, styrka för löpare, böcker, dokumentärer, smarta prylar, bra mellis etc. Löpningen är ju ändå en hobby och det är kul att få vara lite nördig även om man inte är snabbast. Allt gott!

  0
 23. Tack för all inspiration! Jag skulle vilja läsa om vilken kost du äter under viloperioder! Om du tänker till extra eller bara äter vad du känner!

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte