Petra Månström

Att dagligen få inspirera människor till att hitta sitt unika sätt att springa på är verkligen en förmån. Dessutom får jag massvis med inspiration och kunskap från alla er som kommenterar, mejlar och engagerar er på olika sätt. Nu behöver jag DIN hjälp för att just DU ska få en ännu bättre upplevelse när du besöker mina kanaler.

Jag har skrivit ihop en liten läsarundersökning som jag skulle bli så oerhört glad om du ville medverka i. All feedback – negativ som positiv – från dig som läser är guld värd och som en liten uppmuntran till att delta tävlar jag ut två signerade exemplar av min bok ”Det är bara att springa” bland er som deltar i undersökningen.

Här kommer frågorna:

  1. Vilket helhetsintryck får du när du besöker mina digitala kanaler (blogg, Instagram, Facebook, poddar och Twitter)?
  2. Vilka inslag skulle du vilja se mer respektive mindre av i mina digitala kanaler?
  3. Hur ställer du dig till att jag eventuellt skulle starta en Youtubekanal – och vilket slags innehåll skulle du i så fall vilja se där?

Känn dig självklart fri att lägga till egna tankar om du vill! Dina svar mejlar du in till info@petramanstrom.se (var snäll och skriv ”Läsarundersökning” i mejlets ämnesrad) och jag behöver dem senast måndagen den 14 augusti kl 23.59. Ser fram emot att höra av dig!

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: