Härlig läsning för ultrasugna!

petramanstromMotionslopp, Ultralöpning2 Kommentarer

Målspurt i UltraVasan 2014. Smärta, eufori och gränslös glädje i en enda röra. Foto: Vasaloppet.

Målspurt i UltraVasan 2014. Smärta, eufori och gränslös glädje i en enda röra. Foto: Vasaloppet.

Sugen på ett ultralopp framöver? Kanske är du redan anmäld till Swissalpine Marathon, UltraVasan eller någon annan utmaning som är längre än maratondistansen. Har lagt ut två romanlånga berättelser från de två ultralopp jag sprungit hittills, samt lite tillhörande tips om hur du klarar din första ultra:

Mycket nöje!

0

2 Kommentarer är aktiverade “Härlig läsning för ultrasugna!”

  1. Fantastiska ultraäventyr som delar med dig av. Du är så inspirerande. Jag började löpträna 2010 och du har genom din blogg motiverat mig att variera min träning. Nu har jag precis fött mitt andra barn och längtar oerhört mycket efter löpningen. Tänker att en tvådygns fjällorientering 2016 ska hjälpa mig att komma igång samt att det är motiverande att ha ett mål att se fram emot. Du är fantastisk Petra! Fortsätt dela med dig av dina upptåg! Ultra, Kungsholmen runt, gravidlöpning, god mat, yoga, m.m. Du är grym!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *