FAVORIT I REPRIS! HÄNG MED PÅ FRUKOSTJOGG DEN 24 APRIL!

Petra MånströmEvent, LöpningKommentera

Många har hört av sig och önskat favorit i repris på frukostjoggen i samarbete med mitt lokala favoritbageri, Brioche, här i Stockholm. Så, nu på fredag den 24 april när det utlovas superfint väder kör vi igen! Vi ses väl?

Det är många av oss småföretagare som har det tufft just nu. För att hjälpa varandra har Brioche och jag teamat upp och nu på fredag bjuder vi in till bästa möjliga start på morgonen: skön löpning och härlig frulle!

  • NÄR: fredag morgon 24 april kl 7.00-8.00
  • VAR: Brioche, Gustavslundsvägen 34, Bromma (t-bana Alvik och ca 100 m gångväg, kommer du med bil finns en stor parkering precis utanför Brioche)
  • HUR: vi springer en lugn och skön runda på ca 8 km med början och slut utanför Brioche. Farten anpassas så att alla hänger med. Tempot är mycket lugnt. Efteråt får du med dig en härlig takeawayfrukost, eller avnjuter frukosten på plats.
  • PRIS: 180 kr för löptur, härlig frulle och bästa sällskapet
  • ÖVRIGT: du som deltar ska vara fullt frisk och vi håller socialt avstånd till varandra
  • ANMÄLAN: mejla mig på petra@petramanstrom.se för info om hur du anmäler dig. Begränsat antal platser, så först till kvarn…

Visst låter det roligt? Bättre start på dagen (och helgen) går inte att få! Hjälp till att stötta lokalt mathantverk och gör samtidigt en fin insats för folkhälsan <3 Vi ses väl..? Varmt välkommen! 

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *