FAVORIT I REPRIS: FRUKOSTJOGGA MED MIG DEN 2/4!

Petra MånströmEventKommentera

Frukostjogg Brioche

Förra veckans frukostjogg i samarbete med mitt lokala favoritbageri här i stan, Brioche, blev en succé. Därför kör vi nu en favorit i repris nu på torsdag den 2/4. Varmt välkommen att hänga med!

Det är många av oss småföretagare som har det tufft just nu. För att hjälpa varandra har Brioche och jag teamat upp och nu på torsdag bjuder vi in till bästa möjliga start på morgonen: skön löpning och härlig frulle!

?? NÄR: torsdag morgon 2/4 kl 7.00
?? VAR: Brioche, Gustavslundsvägen 34, Bromma (t-bana Alvik och 100 m gångväg) Kommer du med bil finns en stor parkering precis utanför Brioche.
?? HUR: vi springer en lugn och skön runda på ca 8 km med start och mål utanför Brioche. Efteråt får du med dig en härlig takeawayfrukost. Du är förstås välkommen att avnjuta frukosten på plats också.
?? PRIS: 180 kr för löptur, härlig frulle och grymt sällskap
?? ÖVRIGT: jag förutsätter att du som deltar är fullt frisk och under eventet håller vi mer än en armlängds avstånd till varandra
?? ANMÄLAN: mejla mig på petra@petramanstrom.se för info om hur du anmäler dig. Begränsat antal platser.

Visst låter det kul? Du hjälper till att stötta lokala småföretagare och gör samtidigt en fin insats för folkhälsan. Varmt välkommen? ?????‍♀️?☕️✨

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *