PRISUTDELARE PÅ SÄTILA TRAIL

Petra MånströmEwerlöf & Månström, Löpning, Motionslopp4 Kommentarer

Klockan tre på morgonen igår lördag gick första start i Sätila Trail, ett nytt lopp som arrangeras för att uppmärksamma Sätila of Swedens 120-årsjubileum. Sätila of Sweden är varumärket som sattes på kartan under 1970-talet när Ingemark Stenmark bar deras klassiska mössa med namnet Stenis.


Den modellen tillverkas än idag och har sällskap av flera andra, som till exempel mössorna Malin Ewerlöf och jag bär på bilden ovan.

Malin och jag hade bjudits in till Sätila av arrangören för att agera prisutdelare. Tanke var också att vi tillsammans skulle springa 10-kilometersloppet (det fanns distanser från 120 km till 5 km!), men då jag var dunderförkyld var det bara Malin som kunde ställa upp.

Sätila Trail

Sätila Trail

Sätila Trail

161113_6

Och som hon ställde upp! Med lätta, snabba steg sprang hon in som första löpare i mål! Jag fick alltså dela ut pris till min kära poddkollega, vilket var ett sant nöje. Måste säga att jag är så oerhört imponerad av alla löpare som ställde upp på de olika distanserna och sprang i det råkalla och kyliga vädret. Vilka hjältar!

Stort tack till Sätila of Sweden för ett fantastiskt arrangemang! Hoppas ni kör igen nästa år så att jag också kan få njuta av löpning med utsikt över vackra sjön Lygnern!

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen och Petra Månström

0

4 Kommentarer är aktiverade “PRISUTDELARE PÅ SÄTILA TRAIL”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *