Elvisdarr hela dagen

petramanstromAlternativ träning, GravidKommentera

baten

Har just börjat landa efter en väldigt händelserik gårdag. Först charterplan ner till Antalya i Turkiet, sedan en bussresa där chaffisen låg i 110 på 70-väg och sedan blev vi avsläppta i vid ett kafé hamnkvarteren där vi skulle vänta på att bli hämtade av båtkaptenen. Så, äntligen, en bra bit efter midnatt fick vi lasta ner bagage och oss själva i en liten gummibåt för att bli utkörda till vår båt. En väldigt spännande upplevelse och jag som ju har lite hormoner i omlopp fick känna att jag levde när jag klev ombord. Gungeligungeligung! Tackar min lyckliga stjärna för att jag plockade med åksjukearmbanden!

Nu har jag lyckats sova några timmar, fått frukost och vi har lämnat Kemers hamn för att timmen senare hamna här vid Olympos där lunch nu ska intas med dramatiska vyer över skogsbeklädda stup ovanför en vacker strand. Häftigt! Och strax är det yoga! Återkommer med rapport…

Foto: Petra Månström.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte