M

ÄR DU DEN JAG SÖKER?

av | jul 19, 2017 | Blogginlägg | 6 Kommentarer

Att läsa om andra löpare, hur de tränar och hur de ser på resten av livet är något av det roligaste som finns. Verkligen en av de bästa sakerna med sociala medier. Nu söker jag dig som vill medverka här på bloggen som ”Veckans löpare”!
Jag är intresserad av alla sorters löpare, spelar ingen roll hur fort, långsamt, sällan eller ofta du springer. Kanske har du gjort en spännande resa av något slag, kanske har du tagit dig igenom en jobbig skadeperiod eller så är du kanske en passionerad vardagslöpare som springer oavsett väderlek. Eller något helt annat.
Är du intresserad av att medverka här på bloggen? Skicka då ett mejl till info@petramanstrom.se och berätta kort om dig själv så återkommer jag med mer information! Välkommen att höra av dig!
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

6 Kommentarer

 1. Annika/Discoduckan

  Kul att det inslaget kommer tillbaka!

  Svara
 2. Hanna

  Du har mail! 🙂

  Svara
 3. MarathonDonnan

  Åhh vad kul att du återupptar detta. Gillar verkligen att läsa om ”Den vanliga löparen ”, inte bara en massa kändisar och elitmänniskor. Ska bli spännande att följa och läsa.

  Svara
  • Petra Månström

   Kul att du tycker det! Det är en förmån att få inspireras av alla dessa grymma löpare!

   Svara
 4. Annette Hermansson

  Du har mail 🙂

  Svara
 5. pilla

  Håller med, superkul med en ny omgång.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen