Grön macka med avokado, pesto och grönkål

Ett nytt avsnitt av Maratonpodden finns nu ute! Och förutom att du får möta vår svenska världsstjärna på i triathlon, Åsa Lundström, får du också två recept baserade på Zetas stora produktnyhet BreOliv.

Den bredbara olivoljan, BreOliv, är enligt egen utsago det italienska familjeföretaget Zetas största produktlansering någonsin. Det har tagit 18 år från idé till produktlansering, men nu har alltså Zetas grundare Fernando di Lucas dröm blivit verklighet.

I senaste avsnittet av Maratonpodden träffar jag Måns Falk från Zeta, som berättar mer om den här spännande produktnyheten och fixar två supergoda, gröna mackor gjorda på just BreOliv. Dessutom får du tips på drycker som passar till mackorna från avsnittets andra partner, Wine & Friends.

Matig macka med grillad aubergine och edamamekräm

Till vintipset till mackorna ovan: Castillo La Mancha

Till det alkoholfria dryckestipset till mackorna ovan: San Pellegrino

Mackorna ovan fixade jag själv till hemma i köket i söndags – visst blev de fina? Smaklig spis! Tycker de är supergoda och jag gillar verkligen BreOliv! Har du hunnit testa?

Foto bilderna ovan: Petra Månström

Dela: