Hoppas du inte missförstår rubriken till det här inlägget. Jag är absolut inte trött på att blogga eller saknar ämnen att blogga om. Det är mer upplägget och läsupplevelsen jag gärna skulle vilja ha dina tankar om.

Jag började min löparbloggbana genom att servera läsarna skärmdumpar av pulsdiagram och redogörelser för exakt hur långt jag hade sprungit, i vilket tempo samt vilken snittpuls jag haft under nämnda pass. Man kan ju säga att det har hänt en del sedan dess och resan till vad den här bloggen är idag är jag väldigt stolt över. Det är ju nämligen samma resa som jag själv har gjort, från tidsfixerad prestationsperson till en tidsointresserad njutningslöpare. Därmed inte sagt att det är fel att gå igång på tider, verkligen inte! Det är bara det att just nu i mitt liv trivs jag med en mer tillbakalutad syn på löpning.

Hur som helst. Jag funderar lite över upplägg på inläggen. Följer en del andra bloggar där berättandet sker mer i dagboksform, allt från hur morgonens frukost såg ut till bilder av vad man har gjort under dagen. Så bloggar ju sällan jag och jag tror att det beror på att jag inte tycker att de där bitarna av mitt liv är så intressanta. Men vad vet jag egentligen, det är ju du som läsare som är viktigast.

Så frågan är: önskar du en större variation på hur inläggen här är uppbyggda? Skulle du vilja se fler ”dagboksliknande” inlägg, eller är det något annat du saknar? Berätta gärna i kommentarsfältet! Stor kram från mig och tack på förhand!

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: