OM ATT TVINGAS BRYTA ETT LOPP NÄR MÅLET NÄRMAR SIG

Anna Kinberg Batra

Om livvakter med vapnet gömt i de rosa tightsen, om att vakna varje morgon och vara på helspänn och om den där löprundan i morgonrusningen i den indiska staden då alla, inklusive kossorna, stirrade ut henne. Kan verkligen rekommendera senaste avsnittet av Maratonpodden med Anna Kinberg Batra!

För ganska precis ett år sedan beslöt hon sig för att lämna sin plats som partiledare för Moderaterna. Snöpligt, tycker hon själv, eftersom hon hade så mycket mer att ge. Men nu blev det inte så, istället blev det hennes vän och löparkompis Ulf Kristersson som utsågs till ny partiledare. Vad pratade hon och Ulf om på sina morgonrundor när de var ute på jobbresa?

Varför blev folk så upprörda när hon hade på sig svarta strumbyxor? Hur kom löpningen in i hennes liv och varför? Vilken är taktiken inför Tjejmilen imorgon, vad har maken David betytt för hennes löpning – och vad ska hennes nya bok egentligen handla om? Och varför skulle inte hon ha gjort som partikollegan Ulf och poserat i träningskläder på valaffischerna?

Allt detta och mycket mer får du veta om du lyssnar på senaste avsnittet av Maratonpodden med Anna Kinberg Batra! Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller i poddapparna! Hoppas du gillar! Och har du någon önskegäst i podden, berätta gärna i en kommentar!

Share: