KOM OCH SPRING INTERVALLER MED MIG DEN 15 MARS!

Röhnisch

Torsdagen den 15 mars kör jag säsongens första löppass ihop med Röhnisch här i Stockholm. Och självklart hoppas jag att du har tid och lust att hänga på – det är helt gratis och efteråt bjuds du på god återhämtning och ett exklusivt erbjudande i butiken!

Känns det lite motigt att få till löpningen så här mitt i vintern? Har du idétorka när det gäller pass som funkar bra att köra utomhus så här års? Då tycker jag att du ska hänga på nästa veckas löpträning som jag arrangerar ihop med Röhnisch! Jag kommer att peppa dig igenom ett härligt tufft intervallpass som passar löpare oavsett nivå.

När: Torsdagen den 15 mars kl 17.15

Var: Röhnisch Concept Store på Gamla Brogatan 15 i Stockholm

Hur: Vi bjuder på träning, möjlighet till shopping (goodiebag till alla som handlar) och återhämtning efter passet. Under kvällen kommer du dessutom att få ta del av exklusivt erbjudande.

OSA: osa@rohnisch.se och skriv ”LÖPTRÄNA MED PETRA” i ämnesraden. Begränsat antal platser, så först till kvarn…

Varmt välkomen! Vi ses väl?

OBS! Om du inte redan prenumererar på Röhnisch nyhetsbrev och inte vill missa inbjudningar till kommande träningspass kan du signa upp dig här.

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: