Bookbeat
bookbeat2

Lyssna på musik under löpturen är (nästan) ett måste för mig. Någon enstaka gång har jag sprungit med en podd i öronen.

Ska villigt erkänna att det var ett bra tag sedan jag öppnade en bok och läste den från pärm till pärm. Med en hektisk tillvaro som egenföretagare och småbarnsmamma är det där liksom något som har fått prioriteras bort.

Har faktiskt inte ens tänkt på att man ju kan lyssna på böcker. Men så blev jag kontaktad av BookBeat och fick frågan om jag ville testa deras nya tjänst för ljud- och e-böcker.

Nu har jag laddat hem och lyssnat på ett helt gäng ljudböcker, bland annat Alexander ”The Mauler” Gustafssons självbiografi (bilden). Han var bondgrabben som drog på sig flera fängelsedomar innan han upptäckte sporten som i ett slag förändrade hans liv. En väldigt gripande bok och ja, det finns inslag av löpning!

Dessutom har jag läst Kenneth Gysings bok ”Spring dig fri” när jag har suttit på tunnelbanan. Det är en intressant bok om löpning och livet, där vi får följa med på spännande rundor i fäders spår, i avlägsna saltöknar, bland höga berg i Himalaya och vardagsrundan hemmavid.

Om du blev nyfiken på att prova den här tjänsten så har jag ett riktigt bra erbjudande att komma med:

– Du får lyssna gratis i 1 månad (i första steget av registreringen står det 14 dagar, men erbjudandet uppdateras till 1 månad när du klickar dig vidare till steg två. Det är 30 fria dagar som gäller!)
– Lyssna och läs precis så mycket du vill
– Välj bland tusentals böcker och det är ingen bindningstid
– Ange koden ”maratonpetra” eller klicka på följande länk

Och har någon därute vet fler böcker som kan tänkas intressera en löpare, tipsa gärna!

 

Share: