stress

Igår kväll blev jag påmind om att jag är en vanlig människa, precis som alla andra. Hade glömt bort det för ett tag, kört på med andan i halsen och hela tiden steget före. Men igår kom släggan.

Kunde inte ta mig ur soffan. kände en massiv trötthet som jag inte har känt på länge. Insåg att det var jetlag och en extremt intensiv och stressig jobbweekend i Los Angeles som var anledningen. Insåg också att nu är det vila och lugnare puckar som gäller ett tag. Att skippa träningen för att hinna jobba lite mer går till exempel fetbort.

Helgen i Los Angeles var det galnaste – och roligaste – jag har gjort i jobbväg. Är van att få höra att det jobb jag gör som influencer är ett ”glidarjobb” och att jag egentligen får betalt för att åka på semester. Under den gångna helgen tänkte jag på just det där. När jag jobbar ger jag allt, hela tiden. Mitt fokus är både min styrka och min svaghet.

Nu måste jag ta en riktig funderare på hur jag ska lägga upp mitt jobb framöver. Skaffa kontor? Anställa assistent? Effektivisera på annat sätt? Många svåra frågor som behöver svar. Lägger mig på sofflocket och hoppas att svaren kommer till mig inom kort.

I väntan på det får du gärna berätta om dina bästa tips som du tar till när du behöver skapa mer balans i ditt liv. Stor kram!

Share: