FUNDERAR PÅ ATT SLUTA KALLA MIG ”MARATONPETRA”

löpare

Jag funderar hit och dit runt mitt smeknamn ”Maraton-Petra”. Borde jag dumpa det eller inte? Läs gärna mina tankar om det här samt välkommen att ge mig tips och kloka inspel!

I början av min bloggkarriär kändes smeknamnet givet och inte särskilt konstigt. Jag menar, jag drev ju Maratonbloggen och mitt första stora lopp var Stockholm Marathon. Men på senare tid har jag börjat känna att namnet stjälper mer än det hjälper.

Jag har ändrat fokus från tidsjakt till ett mer hållbart och avslappnat synsätt på löpning och resten av livet. Mitt intresse för personlig utveckling har blivit väldigt stort och något jag gärna väver in i mina texter, liksom tankar om entreprenörskap. Just ”maraton” känner jag därför kanske riskerar att skrämma bort potentiella följare och läsare från mitt innehåll, där långdistanslöpning numera inte är det mest framträdande.

Hur känner du som läser det här? Borde jag dumpa smeknamnet eller ej? Blir du avskräckt eller motiverad av ”maraton”? Motivera gärna varför. Vill du inte kommentera offentligt nedan så mejla mig gärna – jag blir oändligt tacksam!

Stor kram!

Foto bilden ovan: Emma Shevtzoff

Share: