Med våren kommer buffésäsongen, som vi också pratar om i senaste avsnittet av Maratonpodden. Här kommer ett gäng goda recept att testa, från Zeta. Och från Wine & Friends kommer massa bra vintips!

Krustader med kronärtskockskräm och lax

Krustader med fyllning av kronärtskockskräm och lax eller med bönröra och räkor. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.  Till receptet.

Krustader med chokladkräm och nötter

Krustader med söt fyllning av choklad, toppade med hallon och rostade nötter. Gott som en liten söt avslutning på middagen och passar också utmärkt på buffébordet.  Till receptet.

Vintipsen från senaste avsnittet

Calvet Côtes-du-Rhône Rosé
Belle Blush White Zinfandel Rosé
HandCraft White Zinfandel Rosé
Rotari Brut Rosé
Jurtschitsch Zweigelt Rosé
Miraval Provence Rosé

Dela: